ОСТАННІ НОВИНИ

Голова ДПА України відзначив роботу львівських податківців

|

Голова ДПА України Анатолій Брезвін сьогодні під час зустрічі з керівниками Держаної податкової служби Львівщини звернув увагу на позитивні тенденції з виконання бюджетних призначень у області. Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ДПА у Львівщини.

Метою зустрічі було обговорення найважливіших напрямків у роботі податкової служби області. Зокрема, Анатолій Брезвін звернув увагу на позитивні тенденції з виконання бюджетних призначень. Адже минулого року надходження податків, зборів, обов’язкових платежів, що контролюють органи ДПС Львівщини, до Зведеного бюджету України склали більше 3 мільярдів 825 млн. грн. У порівнянні з 2006 роком надходження зросли на 25% або на 780 млн. грн.

Проте, на його думку, слід звернути належну увагу у такому напрямку роботи як відшкодування ПДВ. Адже існують фінансові групи, які активно працюють над фіктивним відшкодуванням податку на додану вартість, внаслідок чого держава втрачає значні кошти. «Ми готові відшкодувати ПДВ усім тим підприємствам, які працюють у межах закону і подають правдиву інформацію щодо підстав на відшкодування ПДВ», – зазначив Анатолій Брезвін. Також він звернув увагу і на такі проблемні питання податкової служби області як боротьба з підприємствами, які мінімізують свої податки; контроль у сфері оптової та роздрібної торгівлі; активізація роботи з руйнування тіньових схем ухиляння від оподаткування.

Наприкінці зустрічі Анатолій Брезвін відзначив високий професіоналізм податківців Львівщини і висловив сподівання, що працівники ДПС Львівської області і надалі виконуватимуть усі завдання з наповнення держаної скарбниці.

Нагадаємо, що Анатолій Брезвін прибув сьогодні до Львова у складі урядової делегації на чолі з прем’єр-міністром України Віктором Януковичем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *