ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч у Львові з’явиться три універсальні автомобілі для прибирання вулиць

|

Цьогоріч у Львові з’явиться три універсальні автомобілі для прибирання вулиць, які працюватимуть як влітку, так і взимку. Принаймні, про це під час сьогоднішньої прес-конференції запевнила журналістів директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Марія Желіско.

«У 2007 році на центральну частину Львова ми плануємо закупити три універсальні автомобілі, які влітку зможуть прибирати тротуари й дороги, мити їх, а взимку – очищати вулиці від снігу», – розповіла Марія Желіско

За її словами, вартість такої машини від 700 тисяч гривень до 2 мільйонів. «Це авто різної категорії. Менша машина такого типу коштує 700 тисяч гривень, а велика – до 2 мільйонів. Ми плануємо купити одну меншу машину на тротуари, а на проїжджу частину – більшу. Поки що таких універсальних машин у Львові немає, є лише стара техніка», – наголосила директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Як розповіла Марія Желіско, минулого року в бюджеті розвитку міста не було закладено коштів на закупівлю спецтехніки для прибирання вулиць. Цьогоріч бюджет розвитку Львова ще не прийнято, однак у ньому передбачено близько шести мільйонів гривень на закупівлю спецтехніки. «Я думаю, ці кошти нам виділять», – підсумувала Марія Желіско.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *