ОСТАННІ НОВИНИ

Косів став відповідальним за кінні маршрути

|

Міський голова Андрій Садовий сьогодні під час засідання виконавчого комітету дав доручення директорові департаменту гуманітарної політики Василю Косіву розробити туристичні маршрути по Львову, якими їздитимуть кінні карети.

Члени виконкому з гумором підійшли до питання кінних перевезень. Так, з ’ ясувавши, що перевізники, отримавши дозвіл від мерії на такий бізнес, нічого натомість не платитимуть у казну міста, пан Садовий припустив, що членам виконавчого комітету можна буде безкоштовно кататись на конячках. «Можливо, замість грошей, які перевізники мають платити місту, вони годуватимуть коней», – іронічно пожартував Андрій Садовий.

Панові Косіву дісталось від мера й інше завдання – з’ясувати в керівництва міст, у яких запозичили досвід курсування карет (Відень, Краків і Варшава), чи дійсно бюджет міста нічого не отримує від того, що ірже, збиває бруківку, гадить та приносить прибутки лише власникові.

Водночас члени виконавчого комітету на рік надали дозвіл підприємцеві, власнику кінної карети відкрити новий маршрут від площі Ринок до Собору Святого Юра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *