Садовий сподівається на зміну ставлення з боку керівництва міліції

|

Міський голова Львова Андрій Садовий сподівається, що з приходом нового керівництва обласної міліції зміниться ставлення органів внутрішніх справ до міської влади. Про це він сказав сьогодні під час брифінгу.

«Я думаю, що з призначенням нового керівника ситуація буде змінюватися. Я хотів би, щоби людина такої високої посади відповідала за кожне публічне слово. Не можна такі речі публічно оголошувати і потім розводити руками», – сказав він.

А. Садовий зазначив, що в діяльності організаторів святкування 750-річчя Львова не було жодних порушень. «Якщо комусь не сподобалось, що ця організація працювала чесно і легітимно, не давала хабарів і почувала себе гідно, це вже проблеми цих людей», – заявив міський голова.

Водночас він повторив тезу про те, що представники міліції «ходили до спонсорів і переконували їх писати скарги». На його переконання, такого ніхто собі не позволяв навіть за часів тоталітарного режиму.

Раніше екс-начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов заявляв, що під час перевірок підготовки і проведення святкування 750-річчя Львова виявили порушення на понад 700 тисяч гривень. За його словами, міліція порушила кримінальну справу за цим фактом, однак прокуратура скасувала цю постанову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *