ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий ознайомився з діяльністю адміністрацій Львова

|

Голова Львова Андрій Садовий «не цілком задоволений» роботою голів районних адміністрацій міста. Про це він заявив журналістам опісля сьогоднішньої координаційної наради з керівниками районів. Однак резюмував результати наради пан Садовий коротко: «Я сьогодні всіх полюбив».

За його словами, участь у нараді взяли також і керівники відділів міліції, прокуратури, податкової та інших структур. «Багато чого вже зроблено, однак я не цілком задоволений», – зазначив пан Садовий.

Під час зустрічі учасники наради обговорили багато важливих для міста проблем: вулична торгівля, ліфти, гральні автомати, комп’ютерні клуби тощо. Не подобається міському голові і «велика імітація того, що щось робиться». Він попросив звернути увагу на те, «що було колись у місті і що є зараз».

Мер Львова наразі утримався від персональних зауважень щодо роботи якихось голів райадміністрацій, однак похвалив запал до роботи керівників Галицької та Франківської РА – пані Маруняк та пана Базарника. «До решти я поки приглядаюсь», – додав люблячий міський голова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *