ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат Дяків погрожує подати до суду на міського голову Львова

|

Депутат міської ради Теодор Дяків подасть до суду на міського голову Львова за неправомірні дії, повідомляє прес-служба Громадського форуму Львова.

Підставою для такого кроку стало те, що під час учорашнього сесійного засідання міський голова не поставив на голосування пропозицію Т.Дяківа. Пропозиція полягала у вилученні з порядку денного пленарного засідання питання відведення та надання вільних земельних ділянок громадянам та юридичним особам.

А. Садовий не поставив цю пропозицію на голосування, що він зобов’язаний був зробити. Натомість міський голова запропонував депутатам визначитися, чи хочуть вони голосувати за це питання чи ні. Своїми діями Андрій Садовий грубо порушив Закони «Про статус депутата», «Про місцеве самоврядування в Україні»

На думку депутата, таким чином А. Садовий проявив свою заангажованість та солідарність з депутатами в “земельних” питаннях. При цьому він зауважив, що перші 10 важливих питань порядку денного (окрім одного) , виявилися не готовими до розгляду, а земельні пройшли дуже гладко.

Т. Дяків аргументував свою вимогу тим, що Верховна Рада 12 січня 2007 року ухвалила Закон, який визначає, що право власності чи оренди земель комунальної власності набувається виключно через земельні аукціони і потребою наповнення міської скарбниці, що є неможливим через існуючу практику «роздачі» земель на сесіях ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *