ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» просить демонтувати незаконно встановлені ятки з території церкви

|

Депутат Львівської міської ради Іван Гринда звернувся до міського голови Андрія Садового із депутатським запитом щодо незаконного розміщення торг і вільних яток на території церкви на вулиці Пасічній.

У зверненні на офіційному сайті Всеукраїнського об’єднання «Свобода», зокрема, йдеться про те, що «Ухвалою Львівської міської ради №29 від 1 червня 2006 року “Про зміну цільового призначення земельної ділянки на вул. Пасічній, 83 у м.Львові” вирішено створити зелену зону з насадженням дерев та віднесенням її до земель природно-заповідного фонду із заснуванням парку в межах ділянки площею 0,38 га на вул.Пасічній, 83 під назвою “Митрополичий сад”.

Як стало відомо під час ознайомлення зі станом земельної ділянки під час виїзду на місце депутатів Львівської міської ради від ВО “Свобода”, на безпосередньо прилеглій до неї території розташовано малі архітектурні форми у вигляді торгівельних будок, яток тощо.

Пан Гринда у своєму депутатському запиті просить міського голову дати доручення відповідним виконавчим органам міської ради та Личаківській районній адміністрації щодо термінового демонтажу малих архітектурних форм з території церкви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *