ОСТАННІ НОВИНИ

Ганні Герман погрожують

|

Депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявляє, що на неї почали чинити тиск з вимогою відкликати законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення неупередженого ставлення засобів масової інформації до свободи політичних дебатів» N 3002, який повинен надати керівництву держави і лідеру опозиції право на безкоштовне висвітлення в мас-медіа їхньої позиції.

Як повідомили у прес-службі Партії регіонів, Герман зауважила, що протягом минулих вихідних їй «двічі телефонував анонім, який порадив не сунутися в цю сферу, відкликати цей законопроект, оскільки він зачіпає бізнес-інтереси і перекриває канал для заробітку».

За словами парламентарія, у понеділок їй зателефонував один з депутатів, який порадив відкликати цей законопроект. «Оскільки тобі буде зле, якщо так не зробиш. Це бізнес, не лізь туди», – процитувала Герман слова нардепа.

Політик уточнила, що її загрожували «облити таким брудом у випадку, якщо не буде відкликаний законопроект, що вона ніколи не відмиється».

«Я вважаю, що це – тиск, оскільки ми всі добре знаємо, в якій країні ми живемо», – сказала Герман. Окрім того вона повідомила, що зробить з парламентської трибуни оголошення про тиск на неї, коли в лютому почнеться сесія Верховної Ради.

Депутат також повідомила, що не буде відкликати представлений законопроект. «Я не думаю, що відкличу законопроект. Я пережила багато бруду в житті, переживу і цей бруд», – сказала Герман.

У січні у Верховній Раді України був зареєстрований законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення неупередженого ставлення засобів масової інформації до свободи політичних дебатів» N3002. Його автором стала народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман, повідомляє сайт ЛОО «Партії регіонів» із посиланням на «ЛІГ У ».

Метою законопроекту є всебічне забезпечення громадян інформацією про діяльність органів державної влади і місцевого самоврядування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *