ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи хочуть приховати факти комуністичного терору – Лясковська

|

Позов Львівського обкому Комуністичної партії у особі О. Калинюка на депутатку Львівської міської ради від УНП Віру Лясковську має у собі приховану мету. Як стверджує Віра Лясковська, комуністи бояться оприлюднення в експозиції Меморіального музею жертв терору документів про злочини компартії та прізвищ людей причетних до цих злочинів.

Як повідомляє прес-служба ЛОО УНП, Віра Лясковська наголошує, що позов до неї про нібито образливі висловлюванняна адресу пана Калинюка мав приховану мету, якої комуністи ніколи не визнають публічно, але якої домагатимуться через апеляції, і, не виключено, що дійдуть до Верховного суду.

«Сьогодні всі зусилля комуністів спрямовані на те, щоби приховати жорстокі факти комуністичного терору у в’язниці на Лонцького і не допустити створення Меморіального музею пам’яті жертв комуністичного терору у приміщенні цієї тюрми. Адже тоді в експозиції музею будуть оприлюднені всі документи, підписи і прізвища тих людей, хто брав участь у масових розстрілах та тортурах на Західній Україні, у яких гинув цвіт української нації і які можна назвати геноцидом так само як і голодомор» – наголосила Віра Лясковська.

Крім того, голова ЛМО УНП Юрій Кужелю наголосив, що свідченням таких відчайдушних намірів виправдати комуністичні злочини ціною національної пам’яті, є активна участь у судовому процесі ЦК Компартії України. «Сьогоднішня діяльність комуністів стала особливо активною після того, як вони знову опинилися близько до влади. Тому справою честі усіх українців та всіх українських патріотичних сил є якнайшвидше створення Меморіального музею пам’яті жертв комуністичного терору, що остаточно поставить крапку на діяльності компартії в Україні» – заявив голова ЛМО УНП Юрій Кужелюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *