ОСТАННІ НОВИНИ

Залізниця віддасть вагони-ресторани в оренду

|

Укрзалізниця через кілька місяців віддасть оренду свої вагони-ресторани. Як передає прес-служба компанії, про це сьогодні під час прес-конференції директор «УЗ» Володимир Козак.

“Вже через півтора місяця вагони-ресторани будуть здані у оренду. Багато компаній, що зможуть професійно організувати систему харчування в поїздах, відгукнулися на заклик Укрзалізниці щодо здачі у оренду вагонів-ресторанів”, – зазначив він.

Він також повідомив, що саме зараз триває процес вивчення умов, та визначення майбутнього орендатора, що буде годувати пасажирів.

Потреба здати в оренду свої вагони-ресторани, виникла через їх низьку прибутковість. “Ми порахували, що вагони-ресторані у цілому по Укрзалізниці приносять прибутку 5 млн. грн. на рік. Для того, щоб їх відремонтувати у 2007 році та зберегти їх кількість, необхідно витратити 30 млн. грн. Ми не можемо так витрачати державні кошти”, – зазначив Володимир Козак. Попри все, Укрзалізниця залишить за собою право контролювати якість роботи та обслуговування вагонів-ресторанів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *