ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові встановили рекорд України зі стрільби з пневматичної зброї

|

На чемпіонаті України зі стрільби з пневматичної зброї у Львові представниця Збройних сил України заслужений майстер спорту молодший лейтенант Наталія Кальниш встановила новий рекорд України . Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

На навчально-спортивній базі літніх видів спорту проходив чемпіонат України зі стрільби з пневматичної зброї, який тривав протягом трьох днів. За цей час понад 150 спортсменів з усіх областей нашої держави змагалися за звання кращого стрільця.

Під час виконання індивідуальних та командних вправ з пневматичного пістолета та пневматичної гвинтівки вкотре порадували своїх вболівальників представники Збройних Сил України.

Зокрема, перше місце у стрільбі з пістолета серед чоловіків здобув майстер спорту міжнародного класу старший лейтенант Олександр Петрів з результатом 681 очко.

Серед жінок кращою стала заслужений майстер спорту молодший лейтенант Наталія Кальниш, яка з результатом 502,4 очка встановила новий рекорд України. Крім того, кращий результат показала майстер спорту міжнародного класу старший солдат служби за контрактом Юлія Коростильова (488 очок).

Минулого року на базі було проведено 11 навчально-тренувальних зборів збірної України з кульової стрільби, 2 кубка, 6 чемпіонатів України та першостей, 6 чемпіонатів Західного регіону, чемпіонат України з п’ятиборства.

Єдиний діючий стрілецько-спортивний комплекс (ССК) в Україні був збудований на Львівщині на кошти оборонного відомства у 1975 році. Він складається з 4 спеціалізованих стрільбищ та 6 тирів, що дозволяє здійснювати підготовку цілий сезон. Загальна площа комплексу – 12 гектарів, площа тирів та службових приміщень – 28 тисяч 500 квадратних метрів, пропускна спроможність комплексу – 263 тисячі осіб на рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *