ОСТАННІ НОВИНИ

На розвиток спорту у Львові виділять 600 тис. грн.

|

На черговому засіданні постійної депутатської комісії молодіжної політики спорту і оздоровлення депутати спільно з представниками управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, розглянули та погодили перелік заходів, що фінансуватимуться з міського бюджету на 2007 рік. Відтак, як повідомила прес-служба мерії, на фінансування заходів фізичної культури виділили 600 тис. грн., а на розвиток спортивних клубів – 146 тис. грн.

Нагадаємо, що у бюджеті на наступний рік закладено 600 тис. грн. на фінансування заходів фізичної культури та підтримки спорту. Частина коштів з цієї суми, а саме 146 тис. грн., передбачено на фінансову підтримку та розвиток діяльності спортивних клубів місцевого та регіонального рівнів.

На проведення спортивно-масових заходів у 2007 році передбачено 354 тис. грн. Ці заходи проводитимуться серед різних категорій населення, ДЮСШ і спортивних клубів, загальноосвітніх шкіл і студентів, допризовної і призовної молоді, ветеранів спорту, інвалідів тощо. Попри це, члени комісії вважають, що коштів на підтримку фізичної культури та спорту не достатньо. Такої думки дотримується Іван Кардаш, член комісії: «Позитив в тому, що порівняно з минулим роком коштів на фінансування спорту виділено значно більше. Проте, це не є показником у порівнянні з іншими містами, де відсоток від загального бюджету, який йде на фінансування спорту від 2-3-ох до 5 відсотків, а це є інвестиція в наше з вами майбутнє. Тому ми на наступний рік проситимемо збільшення фінансування».

Окрім того, протягом 2007 року 30 спортсменів та 10 тренерів отримуватимуть стипендію міського голови, на це в бюджеті передбачено 100 тис. грн.

З цієї суми 146 тис. грн. передбачено на фінансову підтримку 45-ти спортивних клубів місцевого та регіонального рівнів, та 354 тис. грн. на проведення спортивно – масових заходів у Львові на цей рік. За словами Юрія Карда шевського, голови комісії, цих коштів достатньо для підтримки та розвитку спорту у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *