ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновникам міської ради оголосили догану за формалізм

|

Кільком чиновникам міської ради Львова оголошено догани за формалізм. Як передає прес-служба міськради, саме за формальний підхід до розгляду скарги мешканців будинку № 6, що на вулиці Енергетичній та незадовільну роботу комісії, утвореної за дорученням міського голови від 31.07.2006 р., оголошено догану членам комісії Андрію Левику, начальнику управління охорони історичного середовища, Богдану Гапалу, в.о. голови Шевченківської районної адміністрації та його заступнику, згідно з ст. 149 КЗпП України. Відповідне розпорядження підписав міський голова Андрій Садовий.

Крім того, заступника начальника юридичного управління Мирослава Гавриляка попереджено про недопустимість прийняття юридичних висновків як члена комісії без присутності на місці, з якого надійшла скарга. За підсумками роботи в січні 2007 р. його повністю позбавлять премії. Голові Сихівської районної адміністрації Івану Лозинському доручено притягнути до дисциплінарної відповідальності працівників, згаданих у поясненні.

Підставою для оголошення догани стали матеріали роботи комісії, пояснення членів комісії, лист начальника управління житлово-комунального господарства від 22.12.2006 р. № 16/1476 з резолюцією міського голови.

Для залагодження конфлікту між мешканцями даного будинку утворено нову комісію під керівництвом Марії Желіско, директора департаменту житлового господарства та інфраструктури. Головою попередньої комісії був колишній в. о. заступника міського голови Василь Жовква.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *