ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочалася міжнародна конференція щодо проблем водовідведення

|

У Львові сьогодні, 23 січня, розпочалася міжнародна конференція щодо проблем водовідведення у нашому місті. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, зараз у Ратуші триває засідання представників мерій Львова, Вроцлава та Дрездена, які беруть участь у конференції на тему “Сучасний стан та перспективи водовідведення у Львові”.

Розпочалася конференція з вітання міського голова Львова Андрія Садового та виступу представника німецького федерального фонду довкілля Вільгельма Кульке.

Загалом, у конференції беруть участь близько 50 фахівців. Окрім іноземних гостей, присутні представники Національного університету “Львівська політехніка”, ЛМКП “Львівводоканал” та гості з інших міст західної України.

Учасники конференції обговорять сучасний стан та перспективи Львова в галузі збору та очистки стоків. Також вони розглянуть європейські норми загального планування водовідведення. Фахівці з-за кордону поділяться з львівськими колегами своїм досвідом з обробки та очищення стічних вод.

Конференція на тему “Сучасний стан та перспективи водовідведення у Львові” є першою із шести запланованих на 2007-2008 роки науково-практичних конференцій на екологічну тематику. Вони відбуватимуться в межах реалізації проекту «Тристороння співпраця між містами Львів, Вроцлав і Дрезден для передачі знань ноу-хау в галузі екології”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *