ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра доповідач Ради ООН з прав людини зустрінеться з керівництвом області

|

Спеціальний доповідач Ради ООН з прав людини О. Ібеану завтра, 23 січня, зустрінеться з керівництвом Львівської області. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, учасники зустрічі обговорять негативні наслідки незаконних перевезень та захоронень токсичних і небезпечних продуктів та відходів.

Під час зустрічі обговорять стан поводження з відходами, імпортованими на територію Львівської області ДП “Спецсервіс” і ТзОВ “ОСМА – Ойл” та виготовленими з цих відходів модифікаторами, шляхи вирішення реімпорту цих речовин в Угорщину.

У зустрічі візьме участь голова ЛОДА Петро Олійник, перший заступник голови облдержадміністрації Валерій П’ятак, начальник Державного управління охорони навко­лиш­нього природного середовища у Львівській області Богдан Матолич, заступник начальника Державного управління охо­рони навколишнього природного середовища у Львівській області В.Макарчук, начальник управління міжнародного співробіт­ництва та європейської інтеграції Оксана Музичук.

Крім того, за період свого перебування на Львівщині О. Ібеану огляне стан зберігання нейтралізованих гудронних залишків, розміщених на паливному складі Добротвірської ТЕС, відвідає Роздільський ДГХП “Сірка”, а також побуває на місцях історичних пам’яток Львова.

Після Львівської області О. Ібеану планує відвідати Закарпатську область.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *