ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова міліція викрила минулого року 325 злочинів

|

325 злочинів у сфері оподаткування викрили минулого року підрозділи податкової міліції на Львівщині, передає відділ зв`язків з громадськістю ДПА у Львівській області. Із цих справ – 178 тяжких, а п`ять злочинів – з сумами ухилень від сплати податків понад 1 млн. грн. Одну з цих справ уже передано до суду. Також викрито 12 злочинів за ст.209 КК України «Легалізація (відмивання) коштів, отриманих злочинним шляхом».

За участю податкової міліції донараховано 28,9 млн. грн., стягнено до бюджету – 37,8 млн. грн. (за актами перевірок 8,5 млн. грн., стягнено податкового боргу – 26,7 млн. грн.).

З початку 2006 року в ході проведених перевірок суб’єктів підприємницької діяльності підрозділами податкової міліції ДПА у Львівській області виявлено 464 факти необґрунтованої заяви на відшкодування податку на додану вартість з бюджету на суму 43,2 млн. грн.

Внаслідок участі підрозділів оперативного забезпечення адміністрування податку на додану вартість при проведенні перевірок заявлених сум податку на додану вартість до відшкодування в 2006 році не допущено жодного факту незаконного відшкодування.

Під час перевірок суб’єктів підприємницької діяльності підрозділами податкової міліції ДПА у Львівській області виявлено 15 фактів незаконного відшкодування податку на додану вартість з бюджету за минулі роки на суму 9,6 млн. грн. За ними донараховано 4,7 млн. грн. та порушено 19 кримінальних справ (це найвищий показник серед інших областей в Україні).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *