ОСТАННІ НОВИНИ

Відновлено електропостачання трьох медичних закладів Львова

|

У медичних закладах Львова, де було пошкоджено лінії електропередач, ще до обіду відновлено електропостачання: у Львівській станції швидкої медичної допомоги, що на вулиці П. Орлика, 6, у rомунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги на вул. Миколайчука, 9 та у 3-тій міській клінічній лікарні на вул. Рапапорта, 8. Про це повідомляє прес-служба міської ради з посиланням на начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Петра Гребенюкa.

Натомість комунальна міська дитяча клінічна лікарня на вул. П. Орлика, 4 ще працює на резервному живленні, але й тут сьогодні має бути відновлено електропостачання, повідомив

За інформацією управління житлового господарства, до вечора має бути відремонтовано дах на вул. Куліша, 47, де зараз працює підрядна організація та працівники комунального підприємства. Також виявлено пошкодження даху на вул. Донцова, 18, де вже розпочато першочергові відновлювальні роботи, а в понеділок підрядна організація приступить до капітального ремонту.
Внаслідок буревію було пошкоджено 34 покрівлі, 32 незначних зриви ліквідовано ще зранку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *