ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий зустрівся з виконавчими службами Залізничного району

|

Учора в Залізничній райадміністрації міський голова Андрій Садовий провів чергову планову нараду за участю керівників департаментів Львівської міської ради, голів райадміністрацій та представників усіх виконавчих служб району, передає прес-служба міської ради. „Такі зустрічі проводять для того, щоб визначити основні проблеми та спільними зусиллями навести лад у районах і в місті загалом”, – зазначив Андрій Садовий.




В.о. голови районної адміністрації Богдан Якимович доповів про роботу адміністрації за 2006 рік та наголосив на проблемних моментах. Актуальними залишаються питання несанкціонованої вуличної торгівлі, упорядкування малих архітектурних форм, ліквідація об’єктів грального бізнесу, недостатня кількість дитячих дошкільних установ. Має місце й така проблема, як заборгованість із заробітної плати.




Нагадаємо, Андрій Садовий уже провів аналогічні наради у Франківському, Галицькому та Шевченківському районах. Сьогодні о 8.30 така сама нарада розпочалася у Сихівському районі. Підсумкова міська нарада відбудеться 26 січня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *