ОСТАННІ НОВИНИ

У 2006 році податкова порушила 12 кримінальних справ за відмивання коштів

|

12 кримінальних справ за статтею «легалізація доходів, отриманих злочинним шляхом» було порушено ДПА у Львівській області за минулий рік, передає відділ зв`язків з громадськістю ДПА у Львівської області. Ще чотири кримінальні справи податківці порушили за ухилення від сплати податків.




Сума виявлених легалізованих доходів, здобутих злочинним шляхом, по порушених працівниками управління кримінальних справах у 2006 році становить 34 млн. 842 тис. грн.




З метою відшкодування завданих державі збитків по порушених кримінальних справах у 2006 році вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 1 млн. 919 тис. грн.




За результатами перевірок також зменшено від’ємне значення податку на прибуток (збитки) на загальну суму 327,0 тис. грн., зменшено бюджетне відшкодування ПДВ на загальну суму 175,0 тис. грн.




Загалом у минулому році проведено 34 документальні перевірки СПД спільно з управлінням аудиту та 36 позапланових перевірок на виконання доручень та постанов слідчих в ході розслідування кримінальної справи, а також 48 зустрічних перевірок, в т.ч. 23 – при проведені документальних перевірок та 25 – по запитах з інших областей.







Крім того, працівники управління провели 13 досліджень фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання, в результаті яких виявлено легалізований дохід на загальну суму 91,8 млн. грн.




Резервом для збільшення надходження коштів до бюджету є матеріали перевірок по 15 підприємствах на суму 63 млн. 236 тис. грн., які знаходяться на апеляційному узгодженні.




У 2006 році заходами управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПА у Львівській області викрито діяльність 3 „конвертаційних” центрів та 10 “фіктивних” суб’єктів підприємницької діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *