ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії підписано Меморандум про співпрацю в єдиному дозвільному офісі

|

Представники міської та обласної влади, організацій та установ, які надають фізичним і юридичним особам документи дозвільного характеру, сьогодні підписали Меморандум про співпрацю в єдиному дозвільному офісі.

Присутній на підписанні міський голова Львова Андрій Садовий сказав, що Меморандум є першим кроком влади назустріч бізнесу. «Тепер бізнес розвиватиметься завдяки сприянню влади. Досі він розвивався всупереч їй», – сказав мер Львова.

Андрій Садовий запевнив, що в єдиному офісі підприємці зможуть отримати всі необхідні дозвільні документи, не вистоюючи в довгих чергах.

Меморандум підписали керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, начальник ГУ МНС України у Львівській області Сергій Дмитровський, начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Богдан Матолич, головний санітарний лікар Львова Раїса Потицька та начальник управління держнагляду охорони праці у Львівській області Ігор Терех.

Єдиний дозвільний офіс функціонуватиме в приміщенні Шевченківської районної адміністрації. Його відкриття заплановано на 30 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *