ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни блокують ремонтні роботи у нічліжці по вулиці Весняній

|

Мешканці Весняної та прилеглих вулиць блокують ремонті роботи у нічліжці для безпритульних. Як повідомила начальниця міського управління праці та соціального захисту Наталка Федорович, перед новим роком вони не впустили до приміщення автомобіль з вікнами.

«Мені довелося чотири години простояти там і провести індивідуальні розмови з кожним мешканцем. Поки люди не зрозуміють, що нічліжка нічим їм не загрожує, доти ми не зможемо її відкрити», – зазначила Наталка Федорович.

Вона також запевнила, що питання відкриття закладу для нічного перебування бездомних аж ніяк не пов’язане з грішми. За її словами, мерія вирішила цю проблему, проте стикнулася з іншою – протестами людей.

«Мешканці Весняної та прилеглих вулиць вимагають, щоб нічліжка була винесена за межі міста. Але там вона не функціонуватиме, бо люди до неї не зможуть добратися», – впевнена Наталка Федорович.

За даними міського управління праці та соціального захисту у Львові є приблизно 400 безпритульних. Нічліжка на Весняній, 4 розрахована на 125-140 людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *