ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські організації виведуть мерію на європейські фонди

|

Львівська мерія мріє про співпрацю з європейськими фондами. Спільно з ними вона готова до співфінансування проектів молодіжних та громадських організацій. Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Юрій Наконечний каже, що гідних отримати кошти визначатимуть на відкритому конкурсі.

«У нас нові підходи в роботі з громадськими організаціями. Наприклад, ми виходимо з ініціативою грантів та дольової участі в проектах. Уже маємо позитивний досвід з Фондом соціальних інвестицій. Сподіваємося, будуть пропозиції від інших фондів, зокрема, хочемо попрацювати з європейськими», – розповів Юрій Наконечний.

На підтримку громадських ініціатив мерія заклала два мільйони гривень. 300 тисяч є в розпорядженні управління культури та туризму, 1,5 мільйона гривень – в управління соціального захисту та 300 тисяч – в управління молоді та спорту.

«Я думаю, що організації зацікавляться цією інформацією. У Львові є багато організацій, які вже працюють з фондами, але ніколи не мали підтримки міста. Ми готові її надати», – наголосив Ю. Наконечний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *