ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч на благоустрій Личаківського цвинтаря надали 1 мільйон 300 тисяч гривень

|

Цьогоріч на благоустрій музею «Личаківський цвинтар» надали 1 мільйон 300 тисяч гривень. Про це під час сьогоднішнього виїзного брифінгу розповів журналістам директор музею «Личаківський цвинтар» Ігор Гавришкевич.

За його словами, ця сума практично дорівнює минулорічній. «Торік на благоустрій цвинтаря надали 1018,98 мільйона гривень. За них ми здійснили багато ремонтних робіт, але аж ніяк не всі», – наголосив Ігор Гавришкевич.

Як зазначив директор музею «Личаківський цвинтар», за ці кошти впродовж минулого року на головних алеях замінили асфальтове покриття, поклали нову бруківку, виконали оздоблювальні роботи місця поховань визначних борців за волю України, уклали дві надмогильні плити.

«Левова частка коштів на благоустрій пішла на влаштування прохідної частини, тобто на ремонт алей, а також на ремонт могил. Цьогоріч реалізовано послуг населенню на 942,7 тисячі гривень, тоді як торік ця сума сягала 717 тисяч гривень. За кошти від господарської діяльності ми виконали роботи з благоустрою поховань, придбали відповідні матеріали, зрізали аварійні дерева тощо», – розповів Ігор Гавришкевич.

«До речі, всі газони ми привели до ладу лише за ті кошти, які отримали власними силами. Організовуємо також толоки. Це наші внутрішні правила. За рік проводимо від 15 до 30 толок», – сказав він.

Крім того, за словами директора музею «Личаківський цвинтар», за зростанням податку на прибуток за минулий рік Личаківський цвинтар посів друге місце в області. Принаймні саме такими є підсумки львівського «Бізнес-центру».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *