ОСТАННІ НОВИНИ

Відбулася нарада щодо ситуації на «Новому ринку»

|

Спільне засідання щодо врегулювання спірних питань щодо ринку «Новий» відбулося в міській раді, передає прес-служба міськради. Участь у засіданні взяли представники Львівської міської ради, ТзОВ «Торгової компанії «Інтермаркет», ТзОв «Люблінське сяйво» та громадської організації «Львівський народний ринок».

Після докладного обговорення проблеми було опрацьовано протокол спільної наради. У протоколі зазначено, що ТзОВ «ТК «Інтермаркет» укладає з ТзОВ «Люблінське сяйво» (об’єднання працівників ринку) договір оренди приміщення, ціна оренди для працівників ринку становитиме 3000 гривень за 3050 м. кв. Працівники «Нового ринку» орендуватимуть його до того часу, поки ТзОВ «ТК «Інтермаркет» не введе в експлуатацію новий ринок, де підприємці ринку «Новий» могли би продовжувати свою діяльність.

Водночас, згідно з протоколом, місто мало би взяти на себе зобов’язання винести на розгляд ЛМР питання надання в оренду земельну ділянку площею 1,22 га для обслуговування торгово-ринкового комплексу. Обговоривши протокол, підприємці «Нового ринку» попросили перенести продовження наради на понеділок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *