ОСТАННІ НОВИНИ

Фракції Партії регіонів у Львівській облраді не буде?

|

Партія регіонів передумала створювати власну фракцію у Львівській обласній раді. Про це повідомив народний депутат України від ПР Олексій Радзієвський. «Питання створення фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді втратило свою актуальність», – зазначив він.

Підставою для такого рішення нардепа став результат сьогоднішнього спільного голосування соціалістів, «бютівців» і «регіоналів», коли було подолали вето Президента на Закон «Про Кабінет міністрів України», а також прийнято закони про опозицію та імперативний мандант для місцевих депутатів.

«Річ не у назві фракції, а в тому, що спільними зусиллями ми разом з БЮТ можемо вирішувати нагальні питання», – наголосив нардеп.

Зокрема, щодо Закону «Про імперативний мандат для депутатів місцевих рад», то Олексій Радзієвський бачить в ньому одні позитиви. «Цей Закон є життєво необхідним, він нарешті припинить перебігання депутатів з однієї фракції в іншу. Люди знатимуть, що кандидат з партійного списку відстоюватиме інтереси тої партії, за яку вони голосували. Інакше він втратить свій мандат», – сказав Радзієвський. На його думку, Закон не створює небезпеки авторитарних тенденцій всередині політичних партій, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *