ОСТАННІ НОВИНИ

Державна виконавча служба поки що не виселятиме лікарню відновного лікування

|

Державна виконавча служба Шевченківського району Львова відклала виконання наказу господарського суду Львівської області щодо повернення лікарнею відновного лікування орендованих приміщень і основних засобів, розташованих у селищі Брюховичі на вулиці Лікарській, 8, ТзОВ „Зелений Бір”. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Окрім того, обласна рада готує подання до господарського суду Львівської області про відтермінування на два місяці виконання наказу, виданого господарським судом Львівської області щодо повернення лікарнею відновного лікування орендованих будівель у Брюховичах.

Протягом двох місяців Львівська ОДА та управління охорони здоров’я ЛОДА повинні надати пропозиції щодо купівлі приміщень для лікарні або ж інші пропозиції з цього питання.

Нагадаємо, 27 грудня під час останнього засідання сесії Львівської обласної ради перед новорічними канікулами депутати прийняли рішення звернутися до Державної виконавчої служби та до господарського суду Львівської області з проханням відтермінувати на два місяці виконання наказу щодо повернення орендованих будівель у Брюховичах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *