ОСТАННІ НОВИНИ

Проблему лікарні відновного лікування вирішено на два місяці

|

Депутати львівської обласної ради сьогодні під час сесії задовольнили протест прокурора на рішення сесії «Про реорганізацію комунальної львівської обласної лікарні відновного лікування, шляхом приєднання до обласного госпіталю інвалідів війни і репресованих імені Ю. Липи» та вирішили звернутися до орендодавця з проханням продовжити термін оренди приміщення у Соснівці ще на два місяці.

Окрім того, депутати проголосували за звернення до виконавчої служби з проханням призупинити виконання рішення суду щодо виселення лікарні з орендованих приміщень. «За» проголосували 89 депутатів.

Під час сесії депутати надали слово представнику трудового колективу лікарні та начальнику головного управління охорони здоров’я ЛОДА. Вислухавши обидві сторони та висновки комісії з питань законності, яка переконана, що порушення законодавства було, обранці вирішили задовольнити протест прокурора.

Водночас у залі звучали закиди щодо політичної складової цієї справи. «Хто найбільше кричить у залі, той і зацікавлений у справі лікарні», – резюмував депутат Ігор Комарницький, зазначивши, що лікарня відновного лікування не може повернутися у старе приміщення на вулиці Короленка, 9 лише тому, що «шириться інформація про те, що приміщення на Короленка хочуть продати».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *