ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спробували визначити героїв та антигероїв року

|

Підсумки політичного року-2006 підбили сьогодні інформаційна агенція «Прес-тайм» та інтернет-сайт «Вголос» за допомогою експертної групи, сформованої з львівських політологів, аналітиків та журналістів. Успішність та неуспішність львівських політиків, найкращих з найкращих (і відповідно, найгірших з найгірших) у царинах політики, економіки та інших визначало 29 експертів.

Головною подією суспільно-політичного життя області експерти визнали вибори міського голови Львова та інших міст області. Найпозитивнішою подією року став 13-й форум видавців, найнегативнішою – серія замахів на відомих людей. Зокрема, Романа Федишина та Богдана Дацка.

У персональних номінаціях відзначилися Борис Возницький (герой року), Тарас Чорновіл (найактивніший політик року), Андрій Садовий (найуспішніший політик року), Володимир Квурт (найкращий політичний дебют) та Євген Таліпов (найкращий лідер парторганізації). Опонував їм у гордій самотності Петро Олійник, який зібрав зразу дві антиномінації (антигерой року та найневдаліший політик року).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *