ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року тютюнові та алкогольні вироби біля львівських шкіл не продаватимуть

|

Наступного року біля львівських навчальних закладів тютюнові і алкогольні вироби продаватися не будуть. Принаймні в радіусі 150 метрів. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів журналістам начальник управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Микола Шморгай.

За його словами, обмеження щодо продажу тютюнових і алкогольних виробів встановлюється органами місцевого самоврядування, таким чином міська рада має повне право це зробити. «Жодних вийнятків робитися не буде. Єдине, що записано в правилах, то це те, що такий продаж може здійснюватися у закладах ресторанного господарства, куди школярі під час навчання не ходять», – підкреслив Микола Шморгай.

Як наголосив начальник управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради, наразі дане рішення проходить стадію підготовки. «Відповідні документи вже підписало управління промисловості, юридичний відділ. Лишилося одна-дві візи й у новому році рішення щодо продажу тютюнових та алкогольних виробів на відстані не ближчій ніж 150 метрів від закладів освіти приймуть на перших засіданнях виконкому», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *