ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 54 відсотки львів’ян довіряють міському голові Львова Андрію Садовому

|

Довіра до голови Львівської обласної державної адміністрації Петра Олійника серед мешканців нашого міста вдвічі менша, ніж довіра до міського голови . Зокрема, за результатами соціологічного дослідження, яке провів український центр вивчення громадської думки «Соціоінформ», майже 54% львів’ян повністю довіряють Андрію Садовому. У той час, як до голови ЛОДА свою довіру висловило лише 26,25% мешканців Львова. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив журналістам директор центру «Соціоінформ» Олексій Антипович.

За його словами, позитивний баланс довіри серед регіональних керівників є лише у міського голови Андрія Садового. В той час, як голові Львівської обласної ради Мирославу Сенику довіряє лише 2,87% львів’ян.

На думку керівника центру «Політичні дослідження» Анатолія Романюка, такі показники довіри до Андрія Садового, зумовлені тим, що міський голова зумів відійти від політичної приналежності. «Коли політики різних спрямувань отримують свої плюси і мінуси, то нашому міському голові вдалося подати себе понад партійним лідером. І це зняло з нього всі ті негативні моменти, які пов’язані із формуванням опозиції, антикризової коаліції і з іншими нюансами політичного характеру»,- підкреслив Анатолій Романюк. Окрім того, за його словами, Андрій Садовий зумів зосередитися на питаннях місцевої громади, що є цілком прийнятним для громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *