ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра облрада звернеться до Верховної Ради та Генпрокуратури щодо діяльності «Свідків Єгови»

|

Завтра , 26 грудня , під час засідання сесії Львівської обласної ради буде зачитано звернення , що його Львівська обласна рада скерує до Верховної Ради України та Генпрокуратури , у якому депутати проситимуть розслідувати діяльність « Свідків Єгови » як організації , що займається поширенням деструктивної релігії .

Автор звернення – член постійної депутатської комісії з питань культури, духовного відродження, ЗМІ та туризму, депутат облради від УНП Олег Нємчінов.

«У цьому зверненні немає жодного обговорення чи оцінки діяльності «Свідків Єгови», жодного втручання у громадянські права, а є лише інформація про юридичні обставини конфлікту – поширення згаданою організацією публікації «Кінець фальшивої релігії»», – розповів у коментарі ЗІКу О.Нємчінов.

Голова Львівської облради Мирослав Сеник у відповідь на це запропонував розглянути згадане звернення на наступній сесії ЛОР (29 грудня). «Це питання стосується релігії, а тому воно делікатне. А коли зважати, що зараз передсвятковий період – це питання двічі делікатне», – наголосив він.

Щоправда, члени президії Львівської облради не пристали на пропозицію М.Сеника, відтак було ухвалено рішення просто зачитати (без жодних обговорень) згадане звернення і скерувати його у зазначені структури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *