ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьків спростовує інформацію про нецільове використання коштів

|

Депутат Львівської міської ради Андрій Стецьків спростовує інформацію про нецільове використання коштів субвенції з державного бюджету, яку надавали міському бюджету Львова на реконструкцію будинків на вулиці Насипній.

Минулого тижня у «Львівській газеті» вийшла стаття про те, що Андрій Стецьків використав частину цих коштів для будівництва мансарди над своїм помешканням, що на вулиці Насипній, 7. Сьогодні депутат запросив журналістів у своє помешкання, аби спростувати інформацію про будівництво мансарди і показати, які насправді роботи зроблено.

«І ухвалою сесії Львівської міської ради, і постановою Кабінету Міністрів було створено перелік об’єктів, які підпадають ремонту. Зокрема потрапила в перелік і вулиця Насипна, де мешкаю я. Роботи було зроблено у 2005 – 2006 роках», – розповів Стецьків. За його словами, на ремонт будинку на Насипній, 7 витратили 313 тисяч 309 гривень. «За ці гроші реконструювали дах, замінили покрівлю, навісили нові водостічні труби, відремонтували сходову клітку», – наголосив депутат. Як він підкреслив, усі інші роботи, зокрема надквартирне перекриття, зроблено за його власною ініціативою, і про мансарду тут не йдеться. «У мене складається враження, що в радіусі ста метрів від помешкання депутата не можна проводити жодних ремонтних робіт. Скажуть, що він робить це для себе», – підсумував Андрій Стецьків.

Відповідно до постанови КМУ №765 «Про розподіл субвенції, що надається з державного бюджету місцевим бюджетам на збереження історичної забудови міст та об’єктів історико-культурної спадщини у 2005 році», загальна сума видатків на реконструкцію житлових будинків на вулиці Насипній становила 820 тисяч гривень. За ці гроші ремонтні роботи проводили в будинках №5, №9 та №7, що на Насипній.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *