ОСТАННІ НОВИНИ

М’ясо на ринках дешевшає, гречка - дорожчає

|

Державні інспекція контролю за цінами у Львівській області за останній тиждень зафіксувала зниження цін на м’ясо та птицю і підвищення цін на гречку, передає прес-служба обласної адміністраці.

Зокрема, на продовольчих ринках за період з 14 по 21 грудня 2006р. зафіксовано зниження середніх цін на:

– м’ясо яловичини – з 18,62до 18,60 грн/кг або на 0,1%,

– м’ясо свинини – з 22,54 до 22,51 грн/кг або на 0,1%,

– м’ясо птиці – з 10,72 до 10,65 грн/кг, або на 0,7%,

– сало – з 11,58 до 11,57 грн/кг, або на 0,1%.

Водночас зросла ціна гречки з 4,15 до 4,18 грн/кг або на 0,7%.

На продовольчих ринках Львова станом на 21.12.06 середній рівень цін був наступним: крупа гречана – 4,18 грн/кг, яловичина – 18,60 грн/кг, свинина – 22,51 грн/кг, сало – 11,57 грн/кг, птиця – 10,65 грн/кг, цукор-пісок – 3,40грн/к, яйця – 3,48грн/дес.

Натомість на підприємствах торгівлі за період з 14 по 21 грудня 2006р. зафіксовано: Підвищення середніх роздрібних цін на: – сир кисломолочний 9% – з 13,36 до 14,26 грн/кг або на 6,7%, – яйця – з 3,93 до 3,99 грн/дес., або на 1,5%. Зниження середніх цін на: – м’ясо птиці – з 12,18 до 11,84 грн/кг, або на 2,8%.

На підприємствах торгівлі Львова станом на 21.12.06 середній рівень цін був наступним: хліб пшеничний з борошна 1г – 2,17грн/кг, хліб житньо-пшеничний -1,93грн/кг, борошно в/г – 1,67грн/кг, крупа гречана – 4,09 грн/кг, яловичина – 17,14 грн/кг, птиця – 11,84 грн/кг, цукор-пісок – 3,35 грн/кг, молоко – 2,08грн/л, яйця – 3,99грн/дес.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *