ОСТАННІ НОВИНИ

Кендзьор вважає злочином недопуск Тарасюка на засідання Кабміну

|

Народний депутат України Ярослав Кендзьор вважає злочином недопуск Бориса Тарасюка на засідання Кабінету Міністрів України. Про це він заявив сьогодні в парламенті, зачитавши заяву фракції «Наша Україна» стосовно блокування входу міністру депутатами з Партії регіонів.

“Недопущення міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка на засідання Кабінету міністрів містить ознаки складу злочину, а саме –перешкоджання діяльності державного діяча та невиконання рішення суду”, – йдеться в заяві, зачитаній паном Кендзьором.

“Сьогодні було вчинено чергове зухвале насильство над Конституцією, над законодавством України, – зазначив Кендзьор. – 15-20 народних депутатів – представників правлячої більшості – заблокували вхід до приміщення, де проходило засідання уряду, і завадили Міністру закордонних справ Борисові Тарасюку взяти участь у засіданні уряду”.

“Фракцію “Наша Україна” турбує те, що правоохоронні органи мовчать і не дають оцінок таким діям, – наголосив народний депутат. – Уже два тижні у Генеральній прокуратурі лежать матеріали щодо недопущення першим віце-прем’єр-міністром Миколою Азаровим та міністром Кабінету міністрів Анатолієм Толстоуховим Бориса Тарасюка на засідання уряду”.

“Мовчанка Генеральної прокуратури свідчить, що вони прикривають злочинців”, – наголосив Ярослав Кендзьор.

Сьогодні Бориса Тарасюка вдруге не пустили на засідання Кабміну: депутати з Партії регіонів заблокували вхід міністру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *