ОСТАННІ НОВИНИ

Діти села Білявці матимуть добудовану школу

|

Учора в селі Білявці Бродівського району відбулося урочисте відкриття добудованої загальноосвітньої школи I-II ступеня. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

На відкритті були присутні начальник головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації Павло Хобзей, начальник районного відділу освіти і науки Ольга Шайдуліна, голова райдержадміністрації Ігор Омелянчик, голова районної ради Ігор Клим, представники партій та ділових кіл Бродівщини. Перерізати стрічку дозволили директору школи Степану Сацьківу, пані Шайдуліній, пану Хобзею та одному із учнів школи.

Директор школи Степан Сацьків повідомив, що добудова нових приміщень до старої школи, тривала понад 15 років. Стара школа була збудована ще у 1962 році, однак врешті-решт діти отримали достойні умови для навчання та виховання.

Відтепер діти матимуть добудовані спортивний та актовий зали, майстерню, їдальню. На думку директора, це зможе покращити навчальний та виховний процеси. ”Знаменно, що саме в день святого Миколая близько 120 дітей отримали в подарунок нову школу,” – підкреслив Степан Сацьків.

”Це вже сьома школа, яка була відкрита цього року,” – зазначив Павло Хобзей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *