ОСТАННІ НОВИНИ

Замість впустити на територію ЛАЗу депутата Кайду – Логінов його обматюкав

|

Депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Олексій Кайда, якого сьогодні вдруге не пустили на територію ВАТ «Львівський автомобільний завод», заявляє, що зміст сьогоднішнього офіційного прес-релізу ЛАЗу на 90% є брехнею. Про це депутат заявив Західній інформаційній корпорації.

«Депутати не збиралися нічого і нікого захоплювати. Річ в тому, що ще 15 грудня мене та мого колегу з фракції Петра Колодія не впустили на територію заводу на запрошення трудового колективу. Тоді керівник служби безпеки заводу сказав, що потрібно офіційно повідомити про зустріч. Учора, 18 грудня, Петро Колодій завіз офіційне повідомлення від фракції ВО «Свобода» на завод. Але заяву про те, що ми хочемо сьогодні зустрітися зі своїми виборцями, у пана Колодія ніхто не прийняв. Сказали надіслати поштою. Але ж тоді заява б не встигла надійти!

Представники заводу зібралися сьогодні о 12 годину для зустрічі з нами. Більш того, як і у п`ятницю, 15 грудня, «лазівців» не випускали з території заводу на обідню перерву. І не якийсь там діяч профспілки, як йдеться у прес-релізі, а охорона заводу: «вертушки» були заблоковані. Тому ми змушені були спілкуватися з працівниками заводу через ворота. Нам не потрібно було сьогодні показувати посвідчення депутатів, їх ми показували ще в п’ятницю, і керівник служби безпеки заводу прекрасно нас знає.

А щодо товариша Логінова, який каже, що також є депутатом. Так воно і є: він – депутат Прилуцької районної ради Чернігівської області.

Щодо гасел, які нібито розпалюють міжнаціональну ворожнечу, у прес-релізі товариш Логінов чомусь не вказав, як він «триповерховим» матом «обкладав» депутата Львівської обласної ради Олексія Кайду», – наголосив потерпілий депутат Кайда.

За його словами, 22 грудня депутати облради знову прийдуть на завод, де працівники підприємства зустрічатимуться з керівниками Львівської ОДА та облради: «Але зустріч проходитиме не з 12 до 13 години – в обідню перерву, а починатиметься о 10 годині. Тому я не впевнений, що керівництво заводу не вирахує з мізерної зарплати працівників певну суму за час цієї зустрічі».

Нагадаємо, що ВАТ «Львівський автомобільний завод» стверджує, що група людей, які назвали себе депутатами від ВО «Свобода» сьогодні, 19 грудня, здійснили сплановану провокацію проти ЛАЗу. Принаймні, про це йдеться у розісланому сьогодні прес-релізі від ВАТ «ЛАЗ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *