ОСТАННІ НОВИНИ

Боржники за тепло платять після візитів виконавчої служби

|

Більшість боржників за послуги теплопостачальних служб швидко розплачуються за свої борги після візитів працівників виконавчої служби, повідомив сьогодні під час прес-конференції директор ЛКП «Львівтеплоенерго» Ігор Марчак.

Він оповів, що переважно боржниками є досить забезпечені люди, які, на його думку, не мають часу платити за комунальні послуги, але дуже швидко його знаходять, коли в них забирають майно. «Як правило, того самого або наступного люди оплачують борги і приходять з квитанціями, аби повернути майно», – сказав І. Марчак.

За його словами, обидва теплопостачальні підприємства змушені вести велику позовну роботу з боржниками, бо не мають іншого виходу – це потенційне джерело ліквідації боргів компанії.

Натомість директор «Залізничнетеплоенерго» Мирон Терех зазначив, що тільки в грудні тричі вилучали майно у боржників підприємства за рішеннями судів, і ця робота триватиме. Щоправда, на свята буде зроблено павзу, щоб не псувати настрій собі та людям, однак по святах процес триватиме.

Загальні борги споживачів перед обома тепловими підприємствами Львова становлять майже 66 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *