ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум Львова вимагає від влади виконати рішення суду

|

Громадський форум Львова закликає виконком Львівської міської ради негайно виконати рішення Апеляційного господарського суду від 11 грудня цього року у судовій справі за позовами громадських організацій щодо тарифів на водопостачання та на утримання будинків і прибудинкових територій. Про це повідомляє прес-служба ГФЛ.


У повідомленні зазначено, що на адресу громадських організацій-позивачів вже надійшли дві постанови Львівського господарського суду за справами №3/130-20/125а і №3/131-20/126а, у яких повідомлено, що суд постановив їхні апеляційні скарги задовольнити повністю. У резолютивних частинах цих постанов визнано незаконним рішення виконкому Львівської міської ради №1088 від 5.10.2005 р. “Про тарифи на послуги з водопостачання і водовідведення”, і №1032 від 30.09.2005 р. “Про впорядкування тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для населення у місті Львові”.


Постанови зобов’язують відповідача (виконавчий комітет Львівської міської ради) невідкладно опублікувати резолютивну частину даних постанов в офіційному виданні Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *