ОСТАННІ НОВИНИ

Перший заступник міністра освіти і науки України візьме участь у сьогоднішньому всеукраїнському семінарі

|

Головна мета візиту першого заступника міністра освіти і науки України Бориса Жебровського на Львівщину – це участь у семінарі, який відбудеться сьогодні, 15 грудня, у Львівському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та туризму. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив перший заступник міністра освіти і науки України Борис Жебровський.

За його словами, під час семінару розглядатимуть проблеми у профтехосвіті. «Це всеукраїнський семінар, призначений для тих, хто працює в системі готельного, туристичного та в інших напрямах освіти», – наголосив Борис Жебровський.

Окрім того, перший заступник міністра освіти і науки України досить позитивно оцінив рівень Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму, у якому відбудеться семінар. «Мене вражає те, як розумні керівники в однакових умовах державного фінансування можуть знаходити партнерів, які допомагають створити пристойні європейські умови для навчання наших дітей і їхньої підготовки до конкурентоспроможності в цих умовах», – наголосив Борис Жебровський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *