ОСТАННІ НОВИНИ

У Мінтрансі створено робочу групу для вирішення ситуації навколо ДАТ "Львівські авіалінії"

|

При Міністерстві транспорту та зв`язку України створено робочу групу з метою вирішення ситуації, що склалася у ДАТ „Львівські авіалінії”. Таке рішення озвучив Міністр транспорту та зв`язку України Микола Рудьковський, передає прес-служба мінтрансу.

Робоча група, до складу якої увійдуть фахівці Міністерства, виїде безпосередньо на місце роботи авіакомпанії, дослідить реальну ситуацію та господарську діяльність державного підприємства та запропонує шляхи вирішення проблем підприємства, у першу чергу-виплату заробітної плати працівникам.

Рішення про необхідність створення робочої групи прийнято у зв`язку з фінансово-економічною ситуацією ДАТ „Львівські авіалінії” та певними проблемами у діяльності компанії, зокрема, невиплатою заробітної плати. Микола Рудьковський неодноразово наголошував, що одна з головних задач Міністерства – прибуткова діяльність підприємств та зростаючі економічні показники. „В Україні не буде авіакомпаній, що матимуть заборгованості з виплати заробітної плати”, -наголошує Міністр.

Мінтрансзв`язку активно працює у напрямку нарощування показників діяльності державних підприємств та збільшенням їх прибутковості, у разі необхідності—виведенням їх з критичного стану та перетворення на прибуткові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *