ОСТАННІ НОВИНИ

У облраді нагородили представників місцевого самоврядування

|

З нагоди Дня місцевого самоврядування голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник нагородив почесними грамотами облради сільських голів Львівщини, депутатів районних рад та почесних членів місцевого самоврядування.

Деякі члени місцевого самоврядування отримали в подарунок годинники, а інші – грамоти та грошові премії. «Певних працівників місцевого самоврядування відзначено нагородами Верховної Ради України, але це нагородження відбудеться в Києві»,– наголосив Мирослав Сеник.

За словами голови обласної ради, на сьогодні у працівників місцевого самоврядування Львівщини виникає чимало проблем. Передовсім немає достатньої підтримки влади. «Саме на органи місцевого самоврядування лягає основний тягар роботи», – підкреслив Мирослав Сеник.

До речі, нагородили й самого Мирослава Сеника. Перший заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак, за відповідальну роботу на рівні громад, вручив Мирославу Сенику ручку. «Це звичайна, скромна ручка»,– зауважив Валерій П’ятак. Що ж до запитання про фірму- виробника ручки, він відповів: «Ну, це скромна ручка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *