ОСТАННІ НОВИНИ

Комп’ютерні клуби та інтернет-кафе не обслуговуватимуть неповнолітніх у навчальний час?

|

незабаромвласникам комп’ютерних клубів, інтернет-клубів та інтернет-кафе, які розташовані на території Львова, заборонять обслуговувати неповнолітніх у навчальний час, тобто з 8.00 до 15.00. Виняток становить лише період осінніх та весняних канікул. Принаймні, саме про це йдеться в проекті ухвали Львівської міської ради щодо впорядкування діяльності таких закладів, обговорення якого відбудеться найближчої суботи.

Також, в проекті ухвали йдеться про заборону власникам львівських комп’ютерних, інтернет-клубів та інтернет-кафе надавати послуги неповнолітнім у нічний час після 21.00 години у зимовий період та після 22.00 – у літній період.

Відповідно, виконавчий комітет зобов’язують створити постійнодіючу спеціальну комісію з питань контролю за діяльністю комп’ютерних клубів та інтернет-кафе, із залученням уповноважених представників виконавчих органів Львівської міської ради, представників громадськості. Спеціальна комісія має щоквартально проводити комплексні перевірки вищезгаданих закладів та, за результатами перевірки, невідкладно приймати рішення щодо продовження їх діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *