ОСТАННІ НОВИНИ

Медики проти реорганізації Комунальної Львівської лікарні відновлювального лікування

|

67 медиків та працівників лікарні відновлювального лікування у Брюховичах звернулися до Президента України, прем’єр-міністра та голови ВРУ з відкритим листом щодо рішення “Про реорганізацію Комунальної Львівської лікарні відновлювального лікування шляхом її приєднання до Обласного госпіталю інвалідів і репресованих ім. Юрія Липи”.

«30 листопада 2006 року Апеляційний господарський суд Львівської області залишив чинним рішення Львівської обласної ради №437 від 15 листопада 2005 року “Про реорганізацію Комунальної Львівської лікарні відновлювального лікування шляхом її приєднання до Обласного госпіталю інвалідів і репресованих ім. Юрія Липи”. Таким чином поставлено крапку у знищенні мережі відновлювальної медицини Львівщини, яка включала три медичні заклади у Брюховичах, Трускавці та Східниці, де відбувався другий етап лікування важкохворих урологічними, гінекологічними, неврологічними та ортопедичними недугами», – йдеться у відкритому листі.

На думку медиків, Апеляційний суд залишив поза увагою численні протести колективу з 175 працівників та протести обласного прокурора.

«Медикам та обслуговуючому персоналу залишається тільки вдатися до акцій громадянської непокори, аби відстояти свої конституційні права та права пацієнтів. Якщо на наші звернення не буде адекватної вимогам реакції, ми готові розпочати безстрокове голодування», – йдеться у листі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *