ОСТАННІ НОВИНИ

Найдешевше житло у Львові коштує тисячу у. о. за метр квадратний

|

Ціни на житло на вторинному ринку починаються у Львові з тисячі умовних одиниць, повідомила під час засідання прес-клубу ринкових реформ член ради Львівського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості Ірина Яремко. За її словами, за такі гроші купують так звані «кавалерки» – кімнати без вигод для студентів чи неодружених молодих людей.

Щодо верхньої межі, то це залежить від умов, адже є люди, яким залежить на певному місці чи архітектурних особливостях будинку, і вони готові викладати за це значні кошти. Часом і до трьох тисяч євро за квадратний метр.

Проте такі ціни не є масовими – найчастіше львів ’ яни купують помешкання вартістю між 1000 і 1300 у. о. за квадратний метр.

Водночас ріелтер підкреслює, що сьогодні немає непопулярних районів, як це було ще кілька років тому. Це зумовлено розвитком інфраструктури та комунікацій. Крім того, зростає попит на житло поблизу Львова. «Люди з радістю купують квартири в Пустомитах та Мурованому й інших населених пунктах біля Львова, бо можуть нормально дістатися до обласного центру і працювати там, а жити поза містом», – підкреслила І. Яремко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *