ОСТАННІ НОВИНИ

«Термотехнологія» перемогло в тендері на закупівлю обладнання для об’єктів теплопостачання КЕВ

|

ТзОВ «Термотехнологія» перемогло у тендері на закупівлю обладнання для реконструкції об’єктів теплопостачання КЕВ, який провело управління інженерного господарства Львівської міської ради. Про це повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

Зокрема, це нове обладнання потрібне для схеми теплозабезпечення житлових будинків від центрального теплового пункту на вулицях Єфремова, Джерельній, Сорочинській та Липинського, а також для влаштування центрального теплового пункту.

Відповідно до протоколу, тендерні пропозиції надійшли від ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ТзОВ «Термотехнологія». Переможцем на цих торгах було визначено ТзОВ «Термотехнологія», адже саме воно запропонувало найнижчі цінові пропозиції, які відповідали вимогам тендерної документації замовника. На це обладнання та оплату робіт із державного бюджету надійшло п’ять мільйонів гривень.

«Зараз буде проведено першочергові роботи, решту – наступного року, щоб не припиняти подачу теплопостачання», – зазначив заступник начальника управління інженерного господарства Андрій Мончак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *