ОСТАННІ НОВИНИ

Хилюк став заслуженим економістом

|

Президент України своїм указом присвоїв звання “заслужений економіст України” голові ДПА у Львівській області Віталію Хилюку. Текст указу розміщено на офіційному сайті Президента.

Хилюк Віталій Павлович, 1965 року народження, у 1989 році закінчив Київський торгівельно-економічний інститут за спеціальністю «Бухгалтерський облік та аналіз господарської діяльності».

З часу утворення податкової служби в Україні (з липня 1990 року) до травня 2000 року працював у Державній податковій інспекції у м. Червонограді Львівської області, де займався контрольно-перевірочною роботою. Пройшов шлях від державного податкового інспектора до заступника начальника ДПІ – начальника управління аудиту.

В період з травня 2000 року по серпень 2004 року працював на керівних посадах у Департаменті контрольно-перевірочної роботи ДПА України. Остання посада – перший заступник директора Департаменту контрольно-перевірочної роботи ДПА України.

З серпня 2004 року по березень 2005 року працював начальником управління аудиту однієї з провідних аудиторських компаній м. Києва, сертифікований аудитор.

З березня 2005 року працює на посаді Голови ДПА у Львівській області.

Одружений, виховує двох синів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *