ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий придумав, як „вибити” з мобільних операторів гроші

|

Встановлення базових станцій стільникового зв’язку міські чиновники вирішили трактувати, як самочинне будівництво. Заступник міського голови з економічних питань Олег Синютка напрацював пакет документів, щоб довести це у суді.

Заступник впевнений, що документи, які він зібрав, допоможуть йому виконати завдання мера та раз і назавжди навести лад з мобільними операторами. „Той обсяг матеріалів, які напрацювали ми, дає можливість відстоювати нашу позицію”, – запевнив Олег Синютка.

За його інформацією, на території Львова розміщено 217 базових станцій стільникового зв’язку, які не мають дозволів. „Об’єкти будують самочинно і ми можемо відреагувати відповідним чином”, – зазначив О.Синютка.

Попри напрацювання свого заступника, міський голова Львова Андрій Садовий наразі не визначився, як діяти далі. Його підлеглі запропонували два варіанти – відразу звертатися до суду або спробувати домовитися з операторами безпосередньо.

Мер все ж вирішив не поспішати та проконсультуватися ще з юристами. „Це вже питання тактики”, – прокоментував заступник міського голови з економічних питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *