ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова міліція викрила одне фіктивне підприємство і конвертаційний центр

|

Упродовж другої половини листопада працівники управління податкової міліції виявили одне підприємство з ознаками “фіктивності” та припинили діяльність одного „конвертаційного” центру, передає відділ зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області. За цей період стягнуто коштів по викритих фіктивних фірмах та конвертаційних центрах у сумі 170 тисяч гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів щодо осіб, які займаються створенням та функціонуванням фіктивних суб’єктів підприємницької діяльності (ФСПД) для забезпечення діяльності спеціалізованого конвертаційного центру встановлено, що група осіб, яку організував громадянин С., створила мережу комерційних структур (шість підприємств з ознаками „фіктивності”) з метою мінімізації податкових зобов’язань ПДВ та податку на прибуток для приватного заготівельно-переробного підприємства “З”. Це підприємство має філії в Дрогобичі, Яворові, Ходорові та здійснює фінансово-господарську діяльність у сфері заготівлі, збирання і сортування металобрухту.

Унаслідок проведених заходів встановлено, що підприємство “З” та його філії перераховують гроші на 6 вищезгаданих ФСПД (на закупівлю металобрухту), де знімають готівку, якою безпосередньо розраховуються з фізичними особами за збір металобрухту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *