ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція тисне на підприємців, причетних до святкування 750-річчя - Садовий

|

Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що деякі представники місцевої міліції чинять тиск на певних львівських підприємців, які вклали кошти у святкування 750-річчя Львова. Про це йдеться у зверненні до підприємців, яке міський голова Львова озвучить під час сьогоднішнього засідання сесії Львівської міської ради.

«Мені дуже прикро, що внаслідок своєї участі у святкуванні львівські підприємці, які вклали власні кошти у загальноміське свято, не лише заслужили повагу й подяки від львів’ян, а й стали об’єктами безпрецедентного з «медведчуківських» часів тиску з боку деяких представників львівської міліції. Попри те, що благодійники та організатори святкування відкрито продемонстрували усі свої матеріали контролюючим органам, таким як КРУ та податкова, їх не залишають у спокої ті, хто звик використовувати свої повноваження не для захисту закону, а для банального рекету в законі», – йдеться у зверненні.

Окрім того, у зверненні Андрій Садовий подякував підприємцям за співпрацю і наголосив, що «готовий стати на захист тих, хто допоміг громаді гідно відзначити ювілей».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *