ОСТАННІ НОВИНИ

У сфері зовнішньої реклами виявили понад 150 порушень

|

Від 1 по 24 листопада працівники КП “Адміністративно-технічне управління” обстежили 1013 об’єктів зовнішньої реклами щодо дотримання вимог чинного законодавства. Як передає відділ громадських зв’язків міської ради з посиланням на директора цього комунального підприємства Василя Скрипічайка, виявлено 162 порушення.

“Переважно, це самовільне встановлення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами (31 порушення), утримання спеціальних конструкцій зовнішньої реклами в незадовільному стані (34 порушення), відсутність маркування спеціальних конструкцій зовнішньої реклами (84 порушення) та реклама алкоголю і тютюнових виробів у заборонених місцях (14 порушень),” – наголосив пан Скрипічайко.


Унаслідок перевірок працівники управління склали 9 протоколів про адміністративні правопорушення на посадових осіб-розповсюджувачів зовнішньої реклами. Також оформили і скерували 68 приписів з вимогою усунення порушень. А головному Львівському обласному управлінню у справах захисту прав споживачів скеровано 82 подання від управління економіки про порушення Закону України “Про рекламу” з метою накладення штрафів на порушників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *